MEDARBEJDERNE FORTÆLLER

Mange stillingsbetegnelser er unikke for DD og flere jobfunktioner atypiske. Læs medarbejdernes fortælling om deres arbejdsopgaver og hverdag på DD.

 

Nellemann_Thomas_KjøllerThomas Nellemann er ingeniør
og arbejder på Behandlingsstationen. "Mit arbejde er meget mere afvekslende og tværfagligt, end jeg havde forestillet mig. Jeg får mulighed for at prøve kræfter med en masse ting og tage selvstændigt ansvar for mine opgaver".

Læs Thomas' beretning om
inventoryberegninger og affaldspolitik

 


Lidia Kildentoft

Lidia B. Kildentoft er helseassistentog arbejder i sektionen for Strålings- og nuklear sikkerhed. "Efter en årerække som labora-torieteknikker blev jeg efteruddannet til helseassistent. Det tog 6 måneder".

Læs Lidias beskrivelse af, hvad man laver som helseassistent.

 


  Bente LauridsenBente Lauridsen er helsefysikerog arbejder i sektion for Strålings- og Nuklear Sikkerhed. "Vi er fire helsefysikere, og de fleste af os har beskæftiget os med området i rigtig mange år. Vi kender derfor hinanden indgående, og gruppen fungerer godt socialt". 

Læs her om helsefysikernes arbejde med Bentes ord

 


Jens Rasmussen

Jens Rasmussen er forskningstekniker og arbejder i sektionen for Dekommissionering af nukleare anlæg. "Det særlige ved denne arbejdsplads er, at der er brug for og der gives plads til kreativ tænkning og specialbyggede løsninger".

Læs om en forskningsteknikers opgaver og hverdag

 


  Dorte K. Drachmann2Dorte Kyllesbech Drachmann er regnskabsmedarbejder og er ansat i Administrationssektionen."Der er en fin balance mellem antallet af mænd og kvinder, hvilket også er med til at give en behagelig, afslappet atmosfære". 

Læs om Dortes opgaver her Udskriv