Rundvisninger på Risø-området

De kommende tre torsdage i juli kan I komme på rundvisning på Risø-området og få et indtryk af det tidligere forskningscenter. Rundvisningerne bliver gennemført uanset vejret på følgende datoer: 3. juli, 10. juli og 17. juli. Tilmelding er nødvendig.

TTurene på Risø-området varer fra kl 14.00 – 16.00, og de bliver guidet af Dansk Dekommissionerings kommunikationsrådgiver. Undervejs hører I om forskningscenterets historie, indtil det blev nedlagt, og om hvad der foregik i de forskellige bygninger, vi passerer. Blandt andet passerer vi forbi de tre reaktorbygninger, laboratorierne og produktionshallen til brændselsstave. Vi fortæller også om vores opgave og hvor langt vi er nået med at afvikle forsøgsanlæggene.

Rundvisningerne foregår udendørs, og vi kommer ikke ind i bygningerne. Der er ingen særlige krav til påklædning, men vi skal gå en del, så tag godt fodtøj på.

Med meget få undtagelser er det tilladt at fotografere overalt på Risø-området. Naturen er smuk, og fuglelivet i Bløden Nor og fjorden er rigt og varieret, så medbring gerne kamera og/eller kikkert.

Tilmelding med alle deltageres navne senest dagen før på tlf. 4633 6300 eller aabenthus@dekom.dk

Max 10 deltagere pr. rundvisning.Skip to content