Bladt Industries skal levere stålbeholdere

Dansk Dekommissionering indgår stor kontrakt med Bladt Industries A/S om levering af specialfremstillede stålbeholdere til radioaktivt affald.

II juli måned har Dansk Dekommissionering indgået kontrakt med Bladt Industries A/S om levering af specialdesignede stålbeholdere til oplagring af radioaktivt affald fra bl.a. nedbrydningen af DR 3-reaktoren. Ordren blev sendt i EU-udbud i marts 2017.

Der er tale om flere forskellige typer af stålbeholdere, som vil blive leveret i årene 2017 – 2019. Stålbeholderne er kendetegnet ved at være fremstillet i specialstål og i udformninger, der optimerer pakning og oplagring. Beholderne vil således på længere sigt blive placeret i et slutdepot for det radioaktive affald i Danmark.

Både stålkvaliteten og svejsningerne skal overholde helt specielle internationale kvalitetsstandarder.

Ordren har en samlet værdi på godt 18,5 mio. kr. med mulighed for yderligere tilkøb.Skip to content