Et friskt blik på arbejdspladsen

Den årlige dag, hvor Dansk Dekommissionerings medarbejdere mødes om en fælles aktivitet, blev denne gang holdt i, hvad der på én gang var velkendte og fremmede omgivelser.

IIngen bus ventede, da medarbejderne mødte ind til DD-dagen fredag den 8. september. For alle dagens aktiviteter foregik i egne lokaler, men det var langt fra en almindelig hverdag. I stedet skulle hver medarbejder prøve kræfter med to andre kollegers arbejdsopgaver.

Således blev direktøren belært om, hvordan man mest effektivt tjekker det nyvaskede arbejdstøj for radioaktivitet. Håndværkeren fik indblik i Excels mysterier, mens IT-supporteren skulle håndtere en lille, radioaktiv genstand gennem handskeboksens tykke afskærmning. Helsefysikeren blev iklædt en lufttæt dragt for at sandblæse forurenet maling af gamle metalgitre. Samtlige fik altså lejlighed til at komme ud af de vante roller og opleve arbejdspladsen set gennem andre briller.Skip to content