Dansk Dekommissionering lancerer ”DD’s seniorklub”

Er du pensioneret fra Dansk Dekommissionering, så har du nu mulighed for at blive en del af DD’s seniorklub

S

iden 2003 har Dansk Dekommissionering (DD) arbejdet med at dekommissionere de nukleare anlæg på Risø. Dermed kan organisationen fejre sin 20 års fødselsdag i år, og i den forbindelse oprettes nu DD’s seniorklub.

Et årligt arrangement
Seniorklubben er et tilbud til dig, der har arbejdet i DD indtil din pension, om at blive en del af et fællesskab med andre pensionerede DD-medarbejdere. Som medlem af DD’s seniorklub vil du blive inviteret til et årligt arrangement i forbindelse med DD’s fødselsdag. Et arrangement som udover hyggeligt samvær med andre pensionerede fra DD og nuværende DD-medarbejdere også vil byde på en rundvisning.

Sådan bliver du en del af DD’s seniorklub
For at blive en del af DD’s seniorklub, skal du udfylde formularen på denne side. Dernæst vil du blive kontaktet i forbindelse med arrangementer for DD’s seniorklub.

Det første arrangement er onsdag d. 20. september i forbindelse med DD’s fødselsdag, og her kan du allerede nu tilmelde dig ved at skrive til hr@dekom.dk. I mailen må du meget gerne skrive navn og årstal for hvornår du gik på pension fra DD.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]Skip to content