Dansk Dekommissionering bliver røgfri arbejdsplads fra 1. januar 2024

Dansk Dekommissionering indfører røgfri arbejdsplads fra d. 1. januar 2024, hvor al rygning på matriklen ikke længere vil være tilladt.

Det vil ikke længere være tilladt at ryge på Dansk Dekommissionerings område efter årsskiftet, det gælder både ansatte hos DD samt udefrakommende gæster.

Derudover indføres røgfri arbejdstid, der ligeledes betyder, at DD’s ansatte ikke i arbejdstiden må ryge, det være sig e-cigaretter eller almindelige tobaksvarer.

Det bedst mulige arbejdsmiljø
Ole Kastbjerg Nielsen, direktør i Dansk Dekommissionering siger om beslutningen:

”Vi ønsker at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø hos Dansk Dekommissionering, herunder at man kan gå på arbejde uden at blive udsat for sundhedsskadelig røg, og derfor har vi truffet en vigtig beslutning til gavn for alle ansatte her hos os.”

Beslutningen er da heller ikke truffet ud af det blå, men er kulminationen på mange års mere og mere restriktive rygepolitikker. DD’s medarbejdere blev orienteret om beslutningen d. 27. april 2023, hvor samtlige medarbejdere samtidig fik tilbudt et gratis rygestop kursus.

Spørgsmål
Har man spørgsmål til DD’s rygepolitik er man velkommen til at rette henvendelse til Casper Boe Jensen, kommunikationsrådgiver, på casje@dekom.dk

 Skip to content